viernes, 2 de diciembre de 2016

ÉS HORA DE TALLERS !!!

Estimats papàs:

Aquesta ha estat la darrera setmana que hem realitzat els tallers d'aquest trimestre...

Hem acabat amb el conte dels Monstres de colors, i durant els diferents moments dels tallers han sortit molt de moments que, entre tots, hem intentat ajudar als companys a ajudar a canalitzar i entendre millor els seus estats d'ànims i sentiment.

Recordau que através d'aquesta hitòria els infants aprenen a associar un sentiments amb un color...i la manera d'establir i sentir les seves emocions amb els caramel.lets màgics que donam a cada sessió de diferents colors ( lacasitos de colors).

Alguna de les reproduccions que hem compartit:
N'Hugo ens va confessar que sempre somnia amb monstres, per això va triar el color negre que era el de la por.
Na Sara, va escogir el rosa per què estava enamorat de la seva mare.
N'Antonio també el color rosa per què esitma molt a n'Alba....

Bé, aquestes són algunes converses que hem mantingut i els nens han expressat. Però us puc assegurar que cap de les sessions tenen desperdici per tot el que podem compartir i vivenciar amb ells.

Aquí teniu alguns dels moments que hem viscut en el darrer taller...

 Despres d'acabar la sessió expressam al nostre emocionari  si ens ha agradar la sessió i ho representam amb la nostra foto a cada una de les cares..Realitzam la representació del conte....
En Diego ens explica per què le ha agradat el taller...


En Marc agafa el caramel de color groc, que es el color de l'alegria. Està content per que li ha encantat el taller,ens ha contat !!!Explicam i verbalitzam de quin color hem pintar el monstre de color i li comtan als nostres companys.Moment d'arribada...quina alegria demostren !!!


Visualitzem els pots de colors relacionats amb les diferents emocions !!!


Na Sara ha triat el color rosa del sentiments de l'estima i l'amor.Com podeu veure, l'hora dels tallers els encantat a tots !!!
Intentem treballar alguns aspectes més efimers però no per això menys importants.

Treballar per què els nostres alumnes estiguin contents i tengin la capacitat d'expressar les seves emocions i sentiments és uns dels objectius principals d'aquest taller.

Us convit a seguir amb nosaltres através del blog i veure les sorpreses de les pròximes sessions !!!

Salutacions,
Olga.

No hay comentarios:

Publicar un comentario